logo songteksten.net

Arie Boomsma twijfelt over lange relatie

(Novum) - Arie Boomsma twijfelt of een lange relatie nog wel voor hem is weggelegd. De presentator, die twee jaar geleden zijn relatie van veertien jaar zag stranden, zegt snel te zijn uitgekeken op een vrouw.

"We leven in het shuffletijdperk", legt Boomsma uit in Flair. "Alles is van korte duur. Als je een internetpagina opent, zet je er meteen drie of vier open. Als je muziek niet mooi vindt, shuffle je door. Als je je werk niet leuk vindt, of je studie, ga je gewoon iets anders doen."

De 38-jarige Boomsma vraagt zich af of hij nog een lange relatie wil terwijl 'alles in je leven vluchtig en snel is'. "Die onrust moet toch iets doen met ons hoofd en met de manier waarop we met elkaar omgaan", denkt Arie. "Ik merk in elk geval dat mijn aandachtsspanne ook meegaat met de tijdgeest."

Desondanks wil de presentator graag een gezin stichten. "Er zijn steeds vaker momenten dat ik denk: ja, ik wil eigenlijk ook een gezin. Heel graag zelfs. Dus ik denk dat ik toch mijn vizier moet gaan bijstellen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren