logo songteksten.net

Hanson doet smekende bruidegom huwelijksreis cadeau

(Novum) - Hanson heeft een smekende Britse bruidegom een reisje naar Jamaica cadeau gedaan. De Brit bombardeerde de Amerikaanse band maandenlang met video's waarin hij de drie broers vroeg op te treden op zijn bruiloft. Hanson beantwoordde de smeekbedes met een huwelijksreis naar Jamaica.

"We hebben een probleempje. We moeten al optreden op je trouwdag", reageert de 26-jarige Zac in een Youtube-video op de bruidegom. "En we spelen alleen op bruiloften van mensen met de achternaam Hanson." De drie broers, die in 1996 een wereldhit scoorden met MMMBop, wilden toch iets doen voor het aanstaande bruidspaar.

"We bewonderen je volhardendheid", zegt de 29-jarige Taylor. Bruidegom James Bishop stuurde in ruim een jaar tijd honderden video's naar de zingende broers. "Wat als we jullie een heel leuk cadeau geven?"

De broers laten James en zijn aanstaande Jennie Tripp, die eind juli trouwen, in januari overvliegen naar Jamaica. Dan verzorgt Hanson een optreden op het Caribische eiland. "Mogen we op je huwelijksreis spelen?", grapt Zac.

James reageerde enthousiast op het idee. De bruidegom heeft wel een probleempje, hij wilde zijn stalkactie geheimhouden tot de bruiloft. "Dit is een beetje raar, want mijn verloofde weet er nog helemaal niets van", vertelt James aan de BBC. Hij was van plan zijn maandenlange strijd om Hanson te onthullen tijdens een bedankwoordje. "Maar ik realiseer me dat ik met vuur speel door met de media te praten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren