logo songteksten.net

Sterretje voorspelt zware tijd voor relatie

(Novum) - Sterretje hoopt dat zijn kersverse relatie de zomer overleeft. "Het is tot nu toe hartstikke leuk, maar we gaan een zware tijd tegemoet omdat ik heel veel moet draaien als dj", vertelt de realityster, die eigenlijk Tony Wyczinski heet, vrijdag in Koffietijd.

Sterretje vond in de realityshow In Love with Sterretje zijn nieuwe liefde Mandy. De opnames waarin Wyczinski voor haar koos, vonden negen weken geleden al plaats. De twee moesten hun relatie geheimhouden tot de uitzending van afgelopen maandag. "We hebben elkaar toen negen weken niet gezien en dat hebben we ook overleefd."

Het feestbeest, dat eerder te zien was in Oh Oh Cherso, beweert dat hij niet jaloers is en dat Mandy gewoon zonder hem op vakantie mag. "Ik moet flink draaien dus er zit geen vakantie in voor mij. Ik gun haar eerder een leuke vakantie met vriendinnen dan dat ze achter mij aan moet hobbelen."

De relatie bevalt volgens Sterretje, ook buiten de spotlights, goed. "Nu begint het daten zonder camera's, en ik ben nog geen afknappers tegengekomen. Dus ik ben helemaal blij."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren