logo songteksten.net

Will Smith neemt zijn hit Summertime onder handen

(Novum) - Will Smith heeft zijn oude hit Summertime in een nieuw jasje gestoken. De 43-jarige acteur, die voor zijn succes op het witte doek actief was als rapper The Fresh Prince, heeft samen met zijn voormalige hiphopcollega DJ Jazzy Jeff een remix gemaakt van het nummer uit 1991.

De nieuwe versie is het openingsnummer van Summertime 3, een mixtape die DJ Jazzy Jeff maakte met rapper Mick Boogie. De remix is later deze maand verkrijgbaar, maar de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ heeft al de hand weten te leggen op een fragment.

Smith scoorde als frontman van het duo DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince hits als Girls Ain't Nothing But Trouble, Parents Just Don't Understand en Summertime. Zijn succes in de hitlijst leverde hem in 1990 zijn eigen comedyserie op, The Fresh Prince of Bel-Air, waarna een filmcarrière volgde.

Smith maakte sinds 1993 geen album meer met zijn goede vriend DJ Jazzy Jeff, maar bleef wel rappen. Hij scoorde onder zijn eigen naam hits met onder meer Gettin' Jiggy Wit It en de titelsong van zijn film Men in Black. Zijn laatste album dateert van 2005.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren