logo songteksten.net

'Gezonde' Rihanna mijdt Londen voor familiebezoek

(Novum) - Rihanna gaat komende zomer niet naar Londen wegens familieomstandigheden, en niet wegens ziekte. De 24-jarige zangeres wil in de zomer haar familie bezoeken. "Nonsens, ik ben niet ziek", twitterde ze vrijdag. "Ik heb mijn trip afgezegd omdat ik tijd wil doorbrengen met mijn familie. Het spijt me, allemaal."

De uit Barbados afkomste Rihanna maakte afgelopen weekend ook al tijd voor haar familie. De doodzieke oma van de zangeres heeft kanker en ligt in een ziekenhuis in New York. De ster was daar maar een dag, omdat haar drukke werkschema een langer verblijf niet toeliet.

De zangeres zegde deze week al haar werkverplichtingen in Londen af. Rihanna zou deze zomer tien weken in de Britse hoofdstad verblijven voor optredens en opnames van een talentenshow. Toen bleek dat dat niet doorgaat, werd gespeculeerd dat dat het gevolg is van haar gezondheidstoestand.

In de nog titelloze show moeten modeontwerpers in spe een outfit voor de zangeres ontwerpen voor een van haar optredens in Londen. Een woordvoerder van het programma laat weten aan de BBC dat de afwezigheid van Rihanna geen invloed heeft op haar betrokkenheid bij de show. "De serie is nog in productie, maar is bijna af."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren