logo songteksten.net

Koninklijke lunch voor Glennis Grace

(Novum) - Glennis Grace heeft vrijdag geluncht met prins Willem-Alexander en prinses Maxima. De 33-jarige zangeres was uitgenodigd voor het met middagmaal omdat zij door auteursrechtenorganisatie Buma verkozen is tot beste zangeres. "Was echt leuk", twitterde ze.

De Afscheid-zangeres was niet de enige die uitgenodigd was voor de lunch, die plaatsvond in paleis Noordeinde, vertelt haar manager. Ook andere prominenten waren vrijdag aanwezig, zoals Gouden Kalf-winnaar Nasrdin Dchar, radio-dj Lex Harding en SP-leider Emile Roemer.

Het middagmaal zou aanvankelijk in maart plaatsvinden, maar vanwege het skiongeluk van prins Friso werd het verschoven. Het kroonprinselijk paar liep tijdens de bijeenkomst langs de tafels om met iedereen een praatje te maken. "Even met Alex gepraat", twitterde Grace.

De zangeres, die in september met een eigen concert in de Heineken Music Hall staat, noemt de gebeurtenis 'geweldig'. "Ik ben gezegend, echt waar. Ik maak dingen mee, mijn god. Toch enig."

"Het moment dat je daar binnenstapt is wel heel grappig", voegde ze 's avonds toe in RTL Boulevard. "Het was echt heel gemoedelijk, echt helemaal niets van stress. Heel relaxed, alsof ik gewoon bij mijn beste vrienden op lunch ging."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren