logo songteksten.net

Kim-Lian bedankte voor rollen Van den Ende

(Novum) - Kim-Lian van der Meij had voor Joop van den Ende kunnen werken, maar koos ervoor bij concurrent Albert Verlinde te blijven plakken. "Ik heb de mogelijkheid wel gehad om ook naar Stage te gaan", vertelt Kim-Lian in een interview met het AD.

Van der Meij werd meermaals benaderd door Van den Endes productiebedrijf. "Ik ben twee keer gevraagd om daar een rol te spelen. Ik voelde me vereerd, maar wilde het eerst met Albert bespreken."

Verlinde, die Kim-Lian in 2003 ontdekte, wilde de 31-jarige graag in huis houden. "Als ik iets echt heel graag zou willen, dan gaat Albert er niet voor liggen", zegt Kim-Lian over haar relatie met de musicalproducent. "Maar ik ga niet liegen: het ligt gevoelig. En ik ben graag loyaal aan iemand die mij steeds grotere rollen in steeds grotere musicals heeft gegeven."

Desondanks zou Kim-Lian graag het podium delen met Chantal Janzen, die al jaren voor Joop van den Ende werkt. "Dat lijkt me ontzettend tof ja. Haar energie is wel heel anders dan die van mij. Chantal speelt heel droog. Ze houdt alles klein en onderkoeld. Ik heb de neiging om het wat steviger aan te zetten. Maar ik zou zeggen: zegt het voort, zegt het voort!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren