logo songteksten.net

Lindsay direct na auto-ongeluk weer aan de slag

(Novum/AP) - Lindsay Lohan is niet van plan haar comeback te laten dwarsbomen door een aanrijding. De 25-jarige actrice was vrijdag in de buurt van Los Angeles betrokken bij een zwaar auto-ongeluk, maar stond een paar uur later gewoon op de set van haar tv-film Liz & Dick.

Lohan was vrijdagochtend onderweg naar de set toen ze werd aangereden door een vrachtwagen. Haar Porsche is waarschijnlijk total loss, maar Lindsay zelf heeft enkel wat schrammen en blauwe plekken. Voor onderzoeken werd de actrice naar het ziekenhuis gebracht, dat mocht ze na zo'n twee uur verlaten. Meteen vanuit het hospitaal ging Lindsay naar de set van Liz & Dick.

"Gelukkig is niemand ernstig gewond geraakt", laat Lohans woordvoerder weten. De actrice zat in de auto met haar assistent, die eveneens enkel wat schrammen op heeft gelopen. Ook de vrachtwagenchauffeur hield minimale verwondingen over aan de aanrijding.

Hoe het ongeluk plaats heeft kunnen vinden, wordt onderzocht door de politie van Los Angeles. Die heeft al wel laten weten dat zowel Lohan als de vrachtwagenchauffeur niet onder invloed reed.

Na de aanrijding zouden producenten van Liz & Dick voor hebben gesteld de opnamen te schrappen, maar daar wilde Lindsay volgens entertainmentwebsite TMZ niets van weten. De actrice, die met de rol van Elizabeth Taylor voor het eerst sinds 2009 weer een hoofdrol te pakken heeft, stond erop dat haar schrammen worden weggewerkt met make-up zodat de productie geen vertraging oploopt.

"Het welzijn van Lindsay en de andere betrokkenen staat bij ons op de eerste plaats", reageert een woordvoerder van Lifetime, de zender die Liz & Dick maakt. "Lindsay doet het fantastisch op de set."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren