logo songteksten.net

Victoria en David gaan toch niet scheiden.

De soap rondom posh en becks gaat nog even door. Eerder meldden we al dat ze op het punt van scheiden stonden. Nu echter ontkennen beide dat ze z
ullen gaan scheiden. Ze bewezen nog altijd bij elkaar te zijn door samen te gaan lunchen in het Ritz hotel in Madrid.
In de media ging eerder deze week het verhaal dat ze een proefscheiding overwogen om te kijken hoe het zonder elkaar zou bevallen, maar volgens Victoria is dit absoluut niet waar. De keuze voor de lunch was wel vreemd, omdat David in hetzelfde hotel regelmatig met Rebecca Loos gesignaleerd was.

De zwangerschap van Victoria zou een laatste redmiddel zijn om hun huwelijk te doen werken, maar ondanks deze zwangerschap zou het toch steeds slechter gaan tussen de twee. Victoria zou David zijn vreemdgaan niet kunnen vergeven. Sinds de bekentenis van zijn affaire met Rebecca, hebben Victoria en David bijna dagelijk ruzie en zijn het nergens meer over eens. "Victoria houdt de schijn op, voornamelijk om een aantal zakelijke activiteiten goed te laten verlopen. Een scheiding komt op dit moment niet uit, maar gelukkig zijn ze al lang niet meer samen. Victoria's leven draait voornamelijk om geld. Dat was al zo toen ze in de Spice Girls zat, en dat is nog steeds zo." aldus een insider.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren