logo songteksten.net

Advocaat dumpt Lohan vlak voor celstraf

(Novum) - Lindsay Lohan zit voor de tweede keer in korte tijd zonder advocaat. Raadsman Robert Shapiro heeft de rechter laten weten de actrice niet langer te vertegenwoordigen.

Het is onduidelijk waarom de raadsman het af heeft laten weten, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Welke advocaat Lohan vergezelt als ze zich dinsdag bij de gevangenis meldt, is onbekend.

Eerder nog zei de advocaat, die ook O.J. Simpson als cliënt had, dat hij Lohan alleen wilde verdedigen als zij haar celstraf zou erkennen. Ook moest zij zijn instructies opvolgen. Op aanraden van Shapiro liet Lohan zich onlangs opnemen in een afkickkliniek. Lohan zou nog steeds geloven dat ze onder haar celstraf uit zou kunnen komen.

De vorige advocaat van Lohan stapte op nadat de actrice werd veroordeeld tot negentig dagen celstraf. De actrice heeft echter nooit een formulier getekend om te bevestigen dat zij is opgestapt, waardoor de raadsvrouw voor de rechtbank nog steeds de officiële advocaat is.

Lohan werd veroordeeld tot negentig dagen celstraf, omdat ze zich tijdens haar proeftijd niet aan de regels hield. Ze kwam meerdere malen niet opdagen tijdens een cursus over omgaan met een alcoholverslaving. De straf wordt mogelijk ingekort tot een kwart, naar verluidt vanwege overbevolking in de vrouwengevangenis in Lynwood.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren