logo songteksten.net

Opnieuw show Acda en de Munnik afgezegd

(Novum) - Het theateroptreden van Acda en de Munnik in de Deventer Schouwburg gaat dinsdagavond niet door. "Sorry vrienden, ook Deventer gaat niet door vanavond. Vind het heel spijtig maar ben te ziek. Wel alweer thuis, dat scheelt. Bekijken per dag", twitterde Thomas Acda dinsdag.

Theaterpromotor Mojo bevestigt dat de show in Deventer niet doorgaat, maar wil niet laten weten wat de 45-jarige zanger precies heeft. Het management van het zangduo bevestigt ook de annulering door ziekte.

"Dank je wel voor de wensen. Het komt allemaal goed. Geen zorg. De shows halen we in en mijzelf ook", twitterde Acda dinsdagochtend. Of de optredens van vrijdag en zaterdag in Theater aan de Parade in Den Bosch doorgaan is nog niet bekend. Zowel het management als Mojo zegt dat de zanger het per dag bekijkt.

De show van Acda en de Munnik in het Eindhovense Parktheater ging maandagavond ook niet door vanwege de zieke Thomas Acda. Acda en de Munnik zijn bekend van hits als Niet of Nooit Geweest, De Kapitein Deel 2 en Het Regent Zonnestralen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren