logo songteksten.net

Contactverbod stalker Jeff Goldblum weer verlengd

(Novum/AP) - De stalker van Jeff Goldblum heeft weer een contactverbod van drie jaar gekregen. De rechter bepaalde dinsdag dat Linda Ransom de komende jaren negentig meter uit de buurt moet blijven van de 59-jarige acteur. Ransom, die de acteur al jarenlang stalkt, kreeg al eerder een contactverbod opgelegd.

De stalker van Goldblum sprong tijdens de zitting verschillende keren uit haar vel. De rechter noemde het gedrag van de vrouw, die zichzelf verdedigde, tijdens de zitting 'irrationeel'. Goldblum was niet in de rechtszaal aanwezig.

Ransom kreeg in mei al een tijdelijk contactverbod opgelegd, omdat ze regelmatig het huis van de acteur bezocht. Volgens Ransom was ze aangevallen door een van de werknemers van Goldblum, waarop ze verhaal wilde halen bij de acteur.

Goldblum stapte in 2001 voor de eerste keer naar de politie om Ransom aan te geven. De 49-jarige vrouw kreeg in 2007 ook al een contactverbod, maar dit is inmiddels verlopen. In totaal is Ransom drie keer aangehouden omdat ze ondanks het verbod toch contact zocht met de acteur, die in onder meer Jurassic Park en Independence Day speelde. Goldblum liet eerder weten de afgelopen tien jaar emotioneel te hebben geleden onder het gedrag van Ransom.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren