logo songteksten.net

Robin Thicke wil voorlopig geen gezinsuitbreiding

(Novum) - Robin Thicke is niet van plan op korte termijn meer kinderen op de wereld te zetten. Hij en zijn vrouw Paula Patton hebben het momenteel druk genoeg met hun 2-jarige zoon Julian Fuego.

Door zijn rol als jurylid in de Amerikaanse zangcompetitie Duets heeft Thicke weinig tijd voor zijn zoon. "Ik probeer wel om hem mee te nemen naar de set, zodat ik een paar uur met hem kan doorbrengen. Ik vind het geweldig als ik met hem ben", vertelde de 35-jarige zanger aan het Amerikaanse blad People.

De zanger geeft toe dat hij nog niet veel tijd heeft doorgebracht met zijn zoontje. "Dat zijn de dingen die je jammer genoeg moet opofferen in dit wereldje." Ondanks dat zijn vrouw Paula Patton het ook druk heeft met haar acteercarrière, probeert het stel wel te werken aan hun huwelijk en hun zoon een gelukkig leven te geven.

"Ook al doet de waarheid soms pijn, we proberen goudeerlijk tegen elkaar te zijn. We proberen elkaar te helpen." Thicke kijkt erg op tegen zijn vrouw. "Ik hoop dat ik net zo slim en sterk word als zij is. Ze is de geweldigste persoon die ik ooit heb ontmoet."

In juni is Thicke zeven jaar getrouwd met de 36-jarige actrice, die onder meer bekend is van films als Déjà Vu en Precious. De twee leerden elkaar kennen op de middelbare school. Robin Thicke scoorde hits als When I Get You Alone, Lost Without U en Magic.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren