logo songteksten.net

Berget Lewis wil niet haasten met album

(Novum) - Berget Lewis wil haar tweede plaat niet overhaasten. De zangeres, die momenteel te zien is in De Beste Zangers van Nederland, verwacht dat haar nieuwe album niet voor het najaar in de schappen ligt. "Ik wil daar gewoon echt m'n tijd voor nemen", vertelt Lewis aan Novum Nieuws.

"Eigenlijk heb ik geen tijd voor een nieuwe cd", biecht Berget, wier debuutplaat uit 2007 stamt, op. Volgende maand staat de zangeres voor het altaar, vrijdag verscheen haar nieuwe single Zwart Wit. "Dat album wil ik nu niet even snel doen. Ik ben een muzikant in hart en nieren en wil aan iets moois werken."

Berget hoopt met haar cover van de Frank Boeijen Groep stiekem op 'het Glennis Grace-effect'. Grace brak vorig jaar definitief door dankzij haar deelname aan De Beste Zangers van Nederland. Daarin zong ze Volumia's Afscheid, wat haar een nummer 1-hit opleverde. "Voor haar was het het juiste moment, het was goed getimed. In mijn geval zal tijd het leren."

Vanaf oktober staat de zangeres weer in de theaters. "Mijn nieuwe show Blooming gaat over wat er de afgelopen maanden in mijn leven is gebeurd. Ik ben nog meer gaan bloeien en heb geluk gevonden in de liefde en mijn carrière."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren