logo songteksten.net

Alicia Keys verheugt zich op moederschap

(Novum) - Alicia Keys kan niet wachten tot ze haar kind in haar armen kan houden. "Moeder zijn is het mooiste cadeau, het is geweldig", jubelt de zangeres in een interview met de Britse krant The Daily Telegraph. Keys verwacht haar eerste kind over vier maanden.

"Ik ben gek op kinderen en familie", gaat de 29-jarige zangeres verder. "Ik ben dol op de wisselwerking tussen ouder en kind. Ik heb zelf een hele hechte band met mijn moeder, dus ik weet hoe ver moederliefde kan gaan." Keys' ouders gingen uit elkaar toen de zangeres 2 jaar oud was, haar moeder voedde Alicia op.

Lange tijd was de zangeres kwaad op haar vader, maar door de dood van zijn moeder is Alicia anders naar hem gaan kijken. "Ik heb te lang vastgehouden aan mijn boosheid. Toen mijn oma, zijn moeder, ernstig ziek werd had dat effect op de hele familie." Keys' grootmoeder, met wie de zangeres en hechte relatie had, stierf in 2006. "Ik zag hoeveel mijn vader om haar gaf en zag dat hij geen slecht persoon was."

Alicia is vijf maanden zwanger van haar verloofde, rapper en muziekproducent Swizz Beatz. "Ik sta nu anders in het leven. Vroeger ging ik op tournee en zag ik wel wanneer ik weer thuiskwam. Nu heb ik veel meer behoefte aan stabiliteit."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren