logo songteksten.net

Mariska van Kolck ziet weer relatie stranden

(Novum) - Mariska van Kolck is weer vrijgezel. De musicalactrice en voormalig wethouder van Amsterdam Edgar Peer hebben na ongeveer een jaar besloten uit elkaar te gaan. "Ik ben er ontzettend verdrietig over, want ik houd echt zielsveel van die man", vertelt Mariska aan De Telegraaf.

"Ik dacht dat ik oud zou worden met deze man", zegt de 48-jarige musicalactrice, die vorig jaar na zeventien jaar huwelijk scheidde van Knut. Ook Edgar scheidde onlangs, waarna hij Van Kolck tegen het lijf liep. Beide scheidingen wogen echter zwaar voor het stel, dat een relatietime-out nam. "Ik dacht dat het om een fase binnen onze relatie ging."

Dat bleek niet waar, vertelt Van Kolck aan de krant. Peer verhuisde weer naar Vinkeveen, waar hij jaren met zijn ex en kinderen woonde. "Vanaf het moment dat Edgar terug is gegaan naar Vinkeveen veranderde er iets in onze relatie. Hij keerde voor het eerst terug naar de woning waar zo veel herinneringen lagen. Helaas werd het huis uiteindelijk zijn project en niet meer het onze."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren