logo songteksten.net

Chinese schoonvader ziet Oscar Kazàn niet zitten

(Novum) - Oscar Kazàn valt niet in goede aarde bij zijn schoonvader. De zoon van illusionist Hans Kazàn probeert een visum te regelen voor zijn Chinese vriendin Li-Juan. Dit wil niet lukken omdat zijn schoonvader weigert te tekenen, vertelt Oscar aan het AD.

De goochelaar, die in Spanje woont, probeert het papiertje te regelen opdat zijn vriendin voor langere tijd naar dat land kan komen en de taal kan leren. "De vader van Li-Juan ziet zijn dochter liever met een lokale Chinees thuis komen", zegt Kazàn tegen de krant. "Haar moeder probeert hem nu voorzichtig om te praten. Geduld hebben en hoop houden dus."

De beroepsmagiër is bang dat de relatie stukloopt vanwege de grote afstand. "Trouwen is de kortste weg natuurlijk, maar dat lijkt er in ieder geval voorlopig niet in te zitten." Kazàn was laatst in China om Li-Juans ouders te ontmoeten, maar dat ging niet zoals verwacht. "Toen haar vader binnenkwam, veranderde de sfeer. Hij heeft me al die tijd genegeerd."

Kazàn leerde zijn vriendin vorig jaar tijdens een show in China kennen. Li-Juan fungeerde daar als tolk. Sinds hun relatie begon zijn de twee druk bezig met het regelen van visa om bij elkaar te kunnen zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren