logo songteksten.net

Hebzucht Manuela Kemp 'niet te stuiten'

(Novum) - Manuela Kemp heeft een naar eigen zeggen niet te stuiten hebzucht. De zangeres en presentatrice is dol op kleine hebbedingetjes. "Mijn huis puilt uit", vertelt Kemp aan VT Wonen, dat een inkijkje kreeg in haar woning in Amstelveen. "Heb ik een mazzel dat ik klein behuisd ben, anders wist ik helemaal niet meer van ophouden."

Kemp heeft vooral een zwak voor kookspullen. "Van gadgets voor op het aanrecht tot handige keukenapparatuur en van pannen, potten tot schaaltjes en borden. Zet mij in een kookwinkel en je bent me een paar uur kwijt."

Maar niet alleen van kookgerei wordt de 49-jarige hebberig. Ook van fotolijstjes, kaarsen, kussentjes en boeken heeft ze nooit genoeg. "Alhoewel ik me altijd voorneem eerst de boeken te lezen die nog ongelezen in de kast liggen, lukt het me zelden met lege handen de boekwinkel uit te lopen."

Hoewel Kemps huis uitpuilt, is ze geen geschikte kandidate voor programma's als Mijn Leven in Puin. "Juist door de hoeveelheid aan spullen en troepjes wil ik het netjes en geordend hebben. Ik weet precies waar alles ligt en ben nooit iets kwijt, behalve mijn bril en sleutel, maar wie is dat niet?"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren