logo songteksten.net

Kevin Costner wint rechtszaak van Stephen Baldwin

(Novum/AP) - Kevin Costner hoeft Stephen Baldwin geen geld te betalen. Dat heeft een Amerikaanse jury donderdag bepaald in een rechtszaak die Baldwin had aangespannen tegen zijn collega-acteur wegens vermeende misleiding.

De 46-jarige Baldwin wilde zeventien miljoen dollar zien omdat Coster hem zou hebben overgehaald zijn aandelen van een bedrijf, dat later grote winst boekte, te verkopen. De jongste broer van de acteurs Daniel en Alec had zijn aandelen voor een half miljoen dollar verkocht, terwijl hij naar eigen zeggen miljoenen had kunnen verdienen.

Baldwin en Costner investeerden in het bedrijf Ocean Therapy Solutions. Baldwin verkocht zijn aandelen vlak voordat het bedrijf een miljoenendeal sloot met BP. Ocean Therapy Solutions speelde een rol in het opruimen van de olie na de olieramp van 2010 in de Golf van Mexico.

Coster is blij met de uitspraak. "Mijn naam is voor mij belangrijker dan geld", reageerde de 57-jarige acteur. "Daarom wilden we niet schikken." Een 'teleurgestelde' Baldwin liet weten de uitspraak van de jury te respecteren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren