logo songteksten.net

Tim Burton regisseert 'Monsterpocalypse'

(Novum) - Tim Burton gaat 'Monsterpocalypse' regisseren. De geruchten gingen al enige tijd en zijn nu bevestigd door Roy Lee, die de film gaat produceren. Dat schrijft het Amerikaanse filmvakblad Variety.

Het Dreamworks-project is gebaseerd op het gelijknamige bordspel waarin miniatuurtjes van monsters de strijd aangaan met gigantische buitenaardse wezens. Het script van 'Monsterpocalypse' wordt geschreven door John August, een vriend van Burton. Zij maakten samen eerder 'Corpse Bride', 'Big Fish' en 'Charlie and the Chocolate Factory'.

Burtons beoogde hoofdrolspeler is Johnny Depp. Het drukke schema van de acteur vormt echter een groot obstakel. De twee werken momenteel aan het bovennatuurlijke drama 'Dark Shadows'. Het is de zesde samenwerking tussen de twee, die eerder onder meer 'Edward Scissorhands, 'Ed Wood' en 'Sleepy Hollow' maakten.

Wanneer Burton aan de slag gaat met 'Monsterpocalypse' is nog niet duidelijk. De film moet in 2013 in de bioscoop verschijnen en wordt mogelijk uitgebracht in 3D.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren