logo songteksten.net

Lindsay Lohan weer bezocht door hulpdiensten

(Novum) - Lindsay Lohan heeft vrijdagochtend weer voor opschudding gezorgd. Een ambulance spoedde zich naar de 25-jarige actrice, die volgens hotelmedewerkers mogelijk bewusteloos was. De hulpverleners stelden echter snel vast dat Lohan niets mankeerde.

Lohan was uitgeput, zegt haar woordvoerder. Bovendien was de actrice uitgedroogd. "Lindsay heeft de afgelopen dagen een slopend draaischema gehad", reageert Lohans zegsman. "Ze heeft van donderdag 07.00 uur tot vrijdagochtend 08.00 uur gewerkt en ging naar haar hotel om een dutje te doen voor aanvang van de opnames van haar laatste scènes." Waarschijnlijk staat Lindsay later vrijdag gewoon op de set.

Lindsay werkt aan de tv-film Liz & Dick. De film, waarvoor ze in de huid van Elizabeth Taylor kruipt, moet haar comeback worden. Lohan speelde, onder meer vanwege haar vele juridische problemen, in 2009 voor het laatst een hoofdrol in een film. Haar laatste filmhit Herbie Fully Loaded stamt uit 2005.

Een hotelmedewerker trok vrijdagochtend, lokale tijd, aan de bel omdat producenten zich zorgen maakten toen Lohan zich niet op tijd meldde. De ambulance was in no-time bij de actrice, die meerdere malen afkickte van alcohol- en drugsverslavingen. Zij stelden echter vast dat Lohan in orde is en namen haar niet mee naar het ziekenhuis.

Vorige week ging het minder goed met Lindsay. Na een auto-ongeluk belandde ze in het ziekenhuis. Dat mocht ze echter na zo'n twee uur weer verlaten. Aan de aanrijding hield ze enkel een paar schrammen en blauwe plekken over.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren