logo songteksten.net

Bekende Nederlanders geven Oranje niet op

(Novum) - Bekend Nederland heeft er vertrouwen in dat het Nederlands elftal doorgaat naar de kwartfinale. "Ik heb nog steeds wel een heel klein beetje hoop", zegt Johnny de Mol tegen Novum Nieuws. "Op een hele kleine kans, ik hoop het echt."

Het Nederlands elftal, dat al twee keer verloor, moet zondag met twee doelpunten verschil winnen van Portugal. Daarnaast moeten de Duitsers van de Denen winnen, wil Oranje doorgaan naar de volgende ronde.

"Het is weer een nieuwe wedstrijd, drie punten, die kunnen we gewoon pakken", reageert Nova Zembla-acteur Robert de Hoog optimistisch. "3-1 voor Nederland. Sneijder twee keer en Huntelaar in de laatste minuut."

Actrice Halina Reijn heeft ondanks de nederlagen het volste vertrouwen in de bondscoach. "Ik blijf ook in Bert van Marwijk met zijn mooie ogen geloven. En als hij iets meer risico durft te nemen met het opstellen, dan denk ik dat het goed gaat komen."

Ook Lieke van Lexmond hoopt op een wonder. "Ik geloof altijd graag in het positieve. Dus alles is nog mogelijk", zegt de 30-jarige actrice. "Wie weet, de wonderen zijn de wereld nog niet uit."

Stylist Bastiaan van Schaik is minder positief ingesteld. "Ik hoop voor Nederland dat het nog wat gaat worden met het EK, ik ben bang van niet", zegt de hoofdredacteur van tijdschrift Jackie. Als Nederland de volgende ronde niet bereikt, ziet Van Schaik nog een nadeel. "Anders heeft iedereen dat oranje voor niks gekocht, wat moet je er dan weer mee?"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren