logo songteksten.net

Keira Knightley haatte muziek door boybands

(Novum) - Keira Knightley kon als tiener boybands niet uitstaan. Ze vond groepen als Take That en New Kids on the Block zo erg, dat ze muziek begon te haten. "Ik herinner me dat ik als tiener expres niet naar muziek luisterde", zegt de actrice tegen de Britse boulevardkrant The Sun.

Als kind wilde Knightley hele andere dingen doen dan naar de radio luisteren. "Maar ik moest van vriendinnen naar boybands luisteren en ik vond dat vreselijk." Als tiener wilde ze daarom niets meer met muziek te maken hebben. "Ik gaf de schuld aan de boybands."

Inmiddels heeft de 27-jarige Knightley, die verloofd is met muzikant James Righton, muziek meer leren waarderen. "Ik luisterde tot ik begin 20 was nooit naar muziek. Toen ik weer begon met luisteren dacht ik: dit is te gek."

De Pirates of the Caribbean-actrice is nog steeds niet 'helemaal weg' van bepaalde liedjes. "Dat is wel raar, want veel van mijn beste vrienden zijn juist door muziek geobsedeerd." Toch vindt ze het niet vreemd dat ze uiteindelijk een relatie heeft gekregen met muzikant Righton, toetsenist van de Klaxons. "Om de een of andere reden vind ik mensen die van muziek houden juist heel erg aantrekkelijk."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren