logo songteksten.net

Cheryl Cole gelooft nog steeds in het huwelijk

(Novum) - Cheryl Cole heeft haar geloof in het huwelijk nog niet verloren. Ondanks dat haar ex-man, voetballer Ashley Cole, aan de lopende band vreemdging, wil ze graag nog een keer naar het altaar lopen. Cheryl zette twee jaar geleden een punt achter haar huwelijk met Ashley, ze waren vier jaar getrouwd.

"Mijn geloof in het huwelijk is niet verdwenen omdat ik het een en ander heb meegemaakt", zegt de 28-jarige zangeres tegen de Britse boulevardkrant The Mirror. "Ik geloof nog steeds in waar het huwelijk voor staat. Ik hoop dat er een sprookjesachtig einde voor mij in zit. Wie weet?"

Cole wil ook dolgraag kinderen. Al denkt ze dat ze niet de eerste zal zijn van haar meidengroep Girls Aloud die moeder wordt. Voorlopig heeft de zangeres het druk genoeg met haar nichtjes en neefjes. "Van alle meiden van Girls Aloud ben ik degene met de meeste nesteldrang. Maar daar heb je wel een man voor nodig."

De Britse zangeres kijkt uit naar de reünie van Girls Aloud. De vijf dames hebben plannen om na vier jaar weer samen op te treden. "Ik had nooit gedacht dat de pauze zo lang zou duren", zegt Cole. "Ik vind het geweldig wat we allemaal bereikt hebben en de tijd is voorbijgevlogen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren