logo songteksten.net

Ruud Gullit verbaasd over interview in Telegraaf

(Novum) - Ruud Gullit lijkt niets af te weten van een interview dat hij zou hebben gegeven aan De Telegraaf. De krant pakte maandag uit met zijn uitgebreide reactie op de breuk met echtgenote Estelle. "Ongelooflijk. Het schijnt dat er een exclusief interview van mij in de Telegraaf staat?, twitterde hij echter.

De oud-voetballer is 'niet boos' op de Nederlandse krant, maar 'verbaasd'. Volgens de krant zou Gullit onder meer hebben gezegd dat blij is weer normaal te kunnen praten met zijn echtgenote Estelle.

De schrijver van het artikel, Evert Santegoeds, zegt op zijn Facebookpagina dat hij Gullit kort heeft gesproken. Die citaten heeft hij niet als interview in de krant gezet, maar opgenomen in een groter verhaal. "Hij had het artikel zelf nog niet gezien toen hij verbaasd twitterde", zegt Santegoeds.

De scheiding tussen Ruud en Estelle werd dinsdag aangekondigd. De 49-jarige Gullit en de 33-jarige nicht van Johan Cruijff zijn twaalf jaar met elkaar getrouwd geweest. Het stel heeft twee kinderen. Het is voor de oud-voetballer het derde huwelijk dat strandt. "Ik hoop oprecht dat het haar goed zal gaan. Ik vind het zelfs fijn dat ze nieuw geluk heeft gevonden", zegt Gullit in De Telegraaf. Estelle is gevallen voor kickbokser Badr Hari.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren