logo songteksten.net

Conrad Murray: ik ben stervende in cel

(Novum) - Conrad Murray is stervende in de cel waar hij momenteel zijn dagen doorbrengt. Dat beweert de 59-jarige voormalige lijfarts van Michael Jackson zelf, meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Murray wil worden overgeplaatst.

Murray werd vorig jaar veroordeeld tot vier jaar cel vanwege zijn rol bij de dood van de King of Pop en verblijft momenteel in een cel in Los Angeles. Hij zegt daar zo slecht te worden behandeld dat zijn gezondheid er zwaar onder lijdt. De arts zou slechts een keer per maand een frisse neus mogen halen en maar een keer per week schoon ondergoed krijgen. Murray denkt bovendien dat hij een hersentumor heeft.

Murray heeft een verzoek ingediend om te worden overgeplaatst naar een gevangenis die onder toezicht van de overheid staat en niet van de plaatselijke autoriteiten. Daar verwacht hij betere zorg.

Murray zou in juni 2009 de overdosis propofol die Jackson doodde hebben toegediend. Hij blijft echter volhouden dat de zanger zichzelf de fatale dosis toediende.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren