logo songteksten.net

'Scarlett Johansson en Bradley Cooper daten'

(Novum) - Scarlett Johansson vormt naar verluidt een setje met Bradley Cooper. De twee werden vorige week gespot tijdens een romantisch etentje bij kaarslicht. Het diner was een 'leuke, flirterige date', vertelt een ingewijde aan de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

"Het zag eruit of ze zich op hun gemak voelden en het was erg duidelijk dat ze elkaar zagen zitten." De 27-jarige actrice, die een diep uitgesneden jurk droeg, gooide haar charmes in de strijd. "Ze bleef maar spelen met haar haar en ze lachte om zijn grapjes."

De twee zagen er samen 'erg schattig' uit. De 37-jarige acteur gedroeg zich als een 'echte heer', onthult de bron. De geruchten gingen in 2011 al dat Johansson en Cooper een relatie hadden. De twee speelden elkaars partners in 2009 in de film He's Just Not that Into You.

Cooper, bekend van onder meer de Hangover-films, had eerder relaties met Renée Zellweger en Zoë Saldana. Johansson, bekend van films als The Avengers en Match Point, was twee jaar getrouwd met Ryan Reynolds.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren