logo songteksten.net

Rapduo vestigt nieuw record met Niggas in Paris

(Novum) - Jay-Z en Kanye West hebben maandagavond een nieuw record gevestigd met hun hit Niggas in Paris. Het rapduo bracht het nummer tijdens een optreden in Parijs twaalf keer achter elkaar ten gehore.

Jay-Z en West maken er tijdens hun Watch the Throne-toer een sport van Niggas in Paris zo vaak mogelijk achtereen te spelen. Het vorige record werd begin deze maand in de Franse hoofdstad gevestigd en stond op elf keer.

"Jullie moeten dit moment voor de rest van je leven onthouden", introduceerde West Niggas in Paris maandag, zo is te zien in een filmpje op de website van Rolling Stone. "Dit wordt het grootste aantal keren dat we het nummer achter elkaar spelen en het grootste aantal keren dat iemand ooit een lied achter elkaar speelde tijdens een concert. Jullie zijn daar getuige van, Parijs."

Onlangs werd bekend dat de rappers samen de studio induiken voor een vervolg op het album Watch the Throne. De twee stonden vrijdag nog in het Arnhemse Gelredome, waar Niggas in Paris vijf keer voorbijkwam.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren