logo songteksten.net

'Rappers willen vrede tussen Drake en Chris Brown'

(Novum) - Verschillende rappers pleiten naar verluidt voor vrede tussen de rapper Drake en de zanger Chris Brown. De twee raakten vorige week betrokken bij een gevecht in een nachtclub in New York.

Lil Wayne heeft een paar keer contact opgenomen met Drake om vrede te stichten. Ingewijden vertellen aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ dat ook verschillende artiesten van platenmaatschappij Young Money, waar ook Drake bij hoort, niet blij zijn met de ruzie. Die zou de muziekwereld geen goed zou doen.

Ook rappers als Birdman en Mack Maine zouden hun collega Chris Brown in bescherming willen nemen. De Young Money-rappers namen verschillende liedjes met de zanger op en een aantal nummers leverden grote hits op. De ruzie zou Browns imago beschadigen, waardoor hun singles minder goed verkopen.

Vorige week brak in een nachtclub een gevecht uit tussen de entourages van Brown en Drake. Doordat er met flessen werd gegooid, liep Brown een diepe snijwond op. Drake beweert niets met de vete te maken te hebben en wil pas iets met Brown praten als die dat toegeeft.

Drake en Brown zouden ruzie hebben gekregen over zangeres Rihanna. De ex van Chris Brown, die haar heeft mishandeld, heeft verluidt nu een relatie met Drake.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren