logo songteksten.net

Gordon smeekte Raoul om hereniging

(Novum) - Gordon heeft zijn ex-verloofde Raoul van der Heijden meerdere malen om vergiffenis gesmeekt. "Hij vroeg me of ik bij hem terug wilde komen", doet Raoul, die door Gordon werd bedrogen, uit de doeken in roddelblad Story.

"Ik vond het moeilijk om nee te zeggen. Maar ik wist dat ik voor mezelf moest kiezen." De relatie van Gordon en Raoul, die serieuze trouwplannen hadden, liep in april voor de tweede keer op de klippen. Dit keer was een slippertje van de 43-jarige zanger de boosdoener.

"Gordon en ik waren tweeënhalf jaar samen. Dat gevoel is niet zomaar weg", vertelt Raoul, die het erg moeilijk had met de breuk. "Ik miste hem. Maar langzamerhand merk ik nu dat er een omslag komt. Het verdriet ebt weg. Natuurlijk doet het pijn. Nog steeds. Maar ik koester de positieve herinneringen aan onze relatie."

Raoul denkt niet dat een vriendschap met Gordon in het verschiet ligt. "Ik denk dat we ieder onze eigen weg moeten gaan. Er is te veel gebeurd. Dit was de tweede keer dat ik bij hem wegging. Het is nu voorgoed over."

Aan een nieuwe relatie moet Raoul, die werkzaam is als model en visagist, nog niet denken. "Ik kan het overspel van Gordon achter me laten. Maar ik ben nog niet klaar voor een nieuwe relatie. Ik ga niet zo gauw weer op zoek."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren