logo songteksten.net

Sharon en Ozzy Osbourne prijzen zieke zoon

(Novum) - Sharon Osbourne is ervan overtuigd dat haar zoon Jack zijn ziekte multiple sclerose aankan. Hoewel het gaat om een chronische aandoening ziet Sharon het positief in. "Mijn zoon zal het overwinnen", schrijft Entertainment Tonight. Ook vader Ozzy prijst hoe zijn zoon met het nieuws omging. "Beter dan ik zou hebben gedaan", zo zegt hij tegen People.

Sharon Osbourne gelooft dat alle beterschapswensen meehelpen om sterker te worden. "Ze betekenen heel erg veel." De Britse presentatrice kon ondanks haar positieve instelling haar tranen maandagavond niet bedwingen toen ze in de show The Talk over de aandoening van haar 26-jarige zoon sprak.

"Ik was erg verdrietig en totaal in shock", vertelt Ozzy aan het Amerikaanse tijdschrift over zijn reactie op het slechte nieuws. "Maar hij is een hele sterke knul."

Jack, die in april voor de eerste keer vader werd, merkte dat er iets mis was toen zijn zicht plots verslechterde. Kort daarop werd multiple sclerose bij hem geconstateerd, zo maakte hij eerder deze week bekend. De aandoening die het zenuwstelsel aantast is ongeneeslijk, maar verloopt bij iedereen anders.

Osbourne slikt nu medicijnen en heeft zijn eetgewoonten aangepast. Zijn zicht is inmiddels verbeterd. Het gezin waar hij deel van uitmaakt werd bekend dankzij de realityserie The Osbournes.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren