logo songteksten.net

98 Degrees komt weer even bij elkaar

(Novum) - De mannen van 98 Degrees komen weer even bij elkaar voor een optreden. De Amerikaanse boyband hield het tien jaar geleden voor gezien, maar geeft deze zomer een eenmalig concert op het Summer Mixtape Festival in de Amerikaanse staat Pennsylvania.

Volgens zanger Nick Lachey voelt het nu als 'het juiste moment om alles weer samen te laten komen'. "Een ieder van ons mist de kick van het samen op het podium staan en samen optreden. De fans hebben er ook min of meer om gesmeekt, dus het voelde gewoon goed", zei hij in de radioshow van de Amerikaanse presentator Ryan Seacrest.

De kans op een hele 98 Degrees-reünietournee is echter een stuk minder groot. "De meesten van ons hebben een gezin en kinderen in aantocht", zegt Drew Lachey, Nicks jongere broer. "Maar als we weer samen kunnen komen en meer optredens kunnen doen, zou dat geweldig zijn."

98 Degrees was actief van 1996 tot en met 2002 en scoorde hits als Because of You, True to Your Heart en Thank God I Found You. Op 18 augustus staan ze op het podium van het Summer Mixtape Festival.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren