logo songteksten.net

Lindsay Lohan begin augustus weer vrij

(Novum/AP) - Lindsay Lohan kan al aftellen. De 24-jarige actrice, die dinsdag aan haar celstraf van negentig dagen begon, wandelt hoogstwaarschijnlijk begin augustus weer vrij rond. Als ze zich goed gedraagt mag ze 1 of 2 augustus naar huis, maakt justitie bekend.

De vrouwengevangenis waar Lindsay sinds dinsdagochtend 10.11 uur lokale tijd zit, is overbevolkt. Dames die zich goed gedragen hoeven doorgaans slechts een kwart van hun celstraf uit te zitten, voor Lindsay komt dat neer op 23 dagen.

De actrice werkte volgens de politie 'extreem goed' mee aan haar gevangenneming. Al in de rechtbank werd Lohan in de boeien geslagen, waarna ze naar de gevangenis werd gebracht. Daar moest ze haar persoonlijke eigendommen inleveren en kreeg ze een oranje overall en een aantal toiletartikelen.

Lohan zit op een speciale afdeling waar meer sterren hebben gezeten. Volgens insiders heeft Lindsay een beroemde buurvrouw, realityster Alexis Neiers zou in de cel naast Lohan zitten. Neiers, bekend van de serie 'Pretty Wild', zit een straf van een half jaar uit. Ze was een van de jongeren die inbrak bij acteur Orlando Bloom. Of Lindsay blij is met haar buurvrouw is nog maar de vraag, de 'bende van Hollywood' brak ook bij Lohan in.

De 23 dagen die over blijven moet Lindsay wel uitzitten. De rechter bepaalde dinsdagochtend, voordat Lohan achter tralies verdween, dat haar straf niet omgezet mag worden in bijvoorbeeld een huisarrest. Paris Hilton wist op die manier in 2007 al na een paar dagen onder haal celstraf uit te komen.

Het cellencomplex in Lynwood is niet onbekend voor Lohan. Drie jaar geleden bracht ze er al eens 84 minuten door. Dat was voor dezelfde overtredingen waarvoor de 24-jarige nu vastzit. Lindsay gaf in augustus 2007 toe dat ze onder invloed van alcohol en drugs had gereden en kreeg een proeftijd van drie jaar. Omdat ze zich niet aan de regels van die proeftijd hield, werd ze begin deze maand veroordeeld tot een celstraf van negentig dagen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren