logo songteksten.net

Jack Osbourne blijft positief door verloofde

(Novum) - Jack Osbourne blijft positief ondanks dat bij hem multiple sclerose is geconstateerd. De zoon van rocker Ozzy Osbourne dankt dat mede aan zijn verloofde Lisa Stelly, met wie hij twee maanden geleden een dochtertje kreeg. "Lisa is erg optimistisch, dat is hoe zij is", verklaarde Jack donderdagavond in de Amerikaanse talkshow Pierce Morgan Tonight.

"Ze is erg zorgzaam", deed de 26-jarige Jack uit de doeken. "Ze zei: dit is geen goed nieuws, maar laten we er iets goeds van proberen te maken." De voorgeschreven levensstijl voor mensen die lijden aan de aandoening die het zenuwstelsel aantast is minimale stress, regelmatige beweging, goede voeding en veel slaap. "Dat is voor iedereen het beste recept om te leven", vindt de realityster.

Hoewel Osbourne alles positief bekijkt, vraagt hij zich ook wel eens af waarom juist hij de ziekte heeft. "Dat denk ik meestal 's avonds als ik mezelf een injectie geef met een enorme naald met spul erin dat me voorlopig uit een rolstoel moet houden. Ik heb dan van die momenten, waarop ik denk: oh, is dit voor de rest van mijn leven totdat ze met wat beters komen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren