logo songteksten.net

McConaughey kreeg het benauwd op trouwdag

(Novum) - Matthew McConaughey kreeg het behoorlijk benauwd op de dag van zijn huwelijk. De 42-jarige acteur dacht aan het leven van zijn verloofde Camila Alves en dat hij de man was die haar gelukkig moest maken.

"Ieder jong meisje droomt ervan om een prins te vinden en een sprookjesleven te leiden", legt McConaughey uit in het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood. De acteur, bekend van films als How to Lose a Guy in 10 Days en Ghosts of Girlfriends Past, besefte naar eigen zeggen dat hij die prins was.

De spanning was weg toen de muziek inzette en zijn verloofde hem tegemoet schreed. "Het was geweldig, ik zal dat moment nooit vergeten." Ook zal McConaughey het moment dat hij zijn huwelijksaanzoek deed nooit vergeten. Camila zei namelijk niet meteen ja, al gaf ze uiteindelijk toch toe.

Het stel trouwde anderhalve week geleden in Texas. Bij het uitwisselen van huwelijksgeloften kozen de twee ervoor hun woorden privé te houden door ze in elkaars oor te fluisteren. McConaughey en Alves zijn sinds 2006 bij elkaar, hun zoon Levi is 3 jaar en dochter Vida is 2.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren