logo songteksten.net

Joe Manganiello ontkent romance met Demi Moore

(Novum) - Joe Manganiello ontkent dat hij een nieuwe liefde heeft gevonden in Demi Moore. Sinds begin deze maand gaan geruchten dat de acteur en Moore een relatie hebben. "Dat is honderd procent niet waar", stelt Manganiello in het Amerikaanse radioprogramma On Air With Ryan Seacrest.

"Ze is een leuke vrouw", geeft de 35-jarige acteur toe, die beweert de 49-jarige actrice slechts één keer te hebben ontmoet. "Maar ze schrijven echt van alles! Als het op internet staat, wordt het overal overgenomen zonder de feiten te checken."

Manganiello, onder meer bekend van de series True Blood en One Tree Hill, vroeg twee jaar geleden zijn toenmalige vriendin Audra Marie ten huwelijk. Eind vorig jaar werd bekend dat de twee hun verloving hadden verbroken, de reden is niet bekendgemaakt.

Demi Moore was eerder getrouwd met acteurs Bruce Willis en Ashton Kutcher. Haar huwelijk met de vijftien jaar jongere Kutcher liep in november na zes jaar op de klippen. Kutcher zou verschillende keren zijn vreemdgegaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren