logo songteksten.net

Ben Affleck geniet van leven buiten de spotlights

(Novum/AP) - Ben Affleck vindt het een hele opluchting dat hij niet meer constant achtervolgd wordt door paparazzi. De 39-jarige acteur had het er moeilijk mee dat hij constant in de bladen stond toen hij een relatie had met de ster Jennifer Lopez, van 2002 tot 2004.

"Ik was het middelpunt geworden voor alle roddelbladen", vertelt de acteur. Hij beschrijft de aandacht van roddeljournalisten als 'corrupt' en 'overweldigend'. "Het verpest je leven."

Na de relatie met Lopez wilde hij een rustiger leven in plaats van zijn 'superdrukke' schema. Affleck trouwde in 2005 met actrice Jennifer Garner. De twee hebben samen drie kinderen, en het gezinsleven is voor de paparazzi minder interessant.

Ondanks dat fotografen hem minder volgen dan vroeger, is Affleck juist uitermate tevreden met zijn leven en zijn werk. "Het voelt alsof ik de kans heb gekregen dat ik de meest geweldige dingen mag doen in mijn carrière", jubelt Affleck, bekend van films als Hollywoodland en Armageddon. "Ik ben de gelukkigste man van de wereld."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren