logo songteksten.net

Marco Borsato heeft genoten van opening Ziggo Dome

(Novum) - Marco Borsato kijkt vol tevredenheid terug op zijn concert in de Ziggo Dome. De zanger verzorgde zondagavond de opening van de nieuwe concerthal in Amsterdam Zuidoost.

"Wat heb ik ongelofelijk genoten van deze bijzondere avond. De Ziggo Dome is officieel geopend en daarmee een nieuwe muzikaal tijdperk!", laat hij weten via Twitter. "We hebben met elkaar geschiedenis geschreven en een belofte voor de toekomst gedaan. Ik kom terug naar de Ziggo Dome, als artiest en als publiek."

"Je zit gewoon overal goed en het belangrijkste is: het klinkt gewoon echt te gek", voegde Borsato maandagochtend toe in de radioshow van Edwin Evers. "Het is toch wel een grote zaal, maar het oogt en het voelt heel intiem. Je zit op het verste plekje achterin nog altijd dertig meter dichter bij het podium dan bijvoorbeeld in Ahoy."

De concerthal, speciaal ontwikkeld voor zowel nationale als internationale concerten, biedt ruimte aan zeventienduizend bezoekers. Andere artiesten die binnenkort op het nieuwe podium staan zijn onder anderen Lady Gaga, Lionel Richie en Madonna.

Borsato heeft toch ook een puntje van kritiek op het Ziggo Dome. "Er zou hier en daar een fotootje aan de muur mogen in de kleedkamer, maar dat neem ik ze niet kwalijk", zegt hij. "Ik denk dat iedereen die daar gaat optreden nog wel een fotootje zal achterlaten daar, dus dat zal op een gegeven moment wel opgekleurd worden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren