logo songteksten.net

Cast 'Jersey Shore' weer aan de slag

(Novum) - De opnamen voor het derde seizoen van 'Jersey Shore' zijn weer hervat. De cast van de realityserie staakte sinds dit weekeinde, de acht deelnemers waren het niet eens met hun salaris.

De meeste castleden kunnen weer door een deur met muziekzender MTV. Alleen Angelina 'Jolie' Pivarnick is volgens entertainmentwebsite TMZ afgehaakt. De deelnemers eisten een salarisverhoging van tweehonderd procent. Of ze die daadwerkelijk gekregen hebben is niet bekend.

Ondanks de staking liggen de opnamen volgens MTV op schema. De muziekzender laat niets los over de contracten. Michael 'The Situation' Sorrentino is volgens diverse entertainmentwebsites de eerste die een contract tekende. Hij zou bij hoge kijkcijfers een forse bonus krijgen. Ook Nicole 'Snooki' Polizzi zou meer betaald krijgen dan de andere castleden.

In 'Jersey Shore', dat ook in Nederland wordt uitgezonden, worden de huisgenoten gedurende de zomer gevolgd. De twintigers zijn van Italiaans-Amerikaanse afkomst en feesten een zomer lang aan de kust van New Jersey.

Rondom de serie ontstond veel ophef in de Verenigde Staten. De jongeren drinken geregeld grote hoeveelheden alcohol, wat resulteert in vechtpartijen en arrestaties. Het programma zou een slecht beeld schetsen van de Italiaans-Amerikaanse bevolking in de Verenigde Staten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren