logo songteksten.net

'Alle Spice Girls samen naar première musical'

(Novum) - Alle vijf Spice Girls komen dinsdag voor het eerst sinds vier jaar weer samen. De meidengroep bezoekt dan de première van de Spice Girls-musical Viva Forever, weet de Britse boulevardkrant The Sun.

"Er zijn geruchten dat Victoria Beckham niet naar de show komt, maar ze heeft dit evenement altijd als een prioriteit beschouwd", zegt een bron tegen de krant. "De musical maakt ze allemaal trots, het wordt vast emotioneel."

Naar verluidt zijn er spanningen tussen de meiden omdat sommigen een reünie van de groep niet zien zitten. Melanie Brown, Emma Bunton en Melanie Crisholm lieten eerder weten het erg jammer te vinden dat de meidengroep niet op het podium stond tijdens het jubileumconcert voor de Britse koningin Elizabeth.

Victoria Beckham vertelde dat een reünie niet in het drukke schema van de dames past. Ze waren volgens haar te druk met de musical Viva Forever, geschreven door Absolutely Fabulous-actrice Jennifer Saunders. In de voorstelling staan liedjes van de meidengroep centraal.

Na enorme successen in de jaren negentig gingen de Spice Girls in 2000 uit elkaar. Zeven jaar later kwamen ze weer samen voor een korte toer. Na deze concertreeks zijn ze niet meer samen in het openbaar verschenen. De afgelopen tijd wordt er volop gespeculeerd over een nieuwe reünie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren