logo songteksten.net

Musicalster Antje Monteiro is weer vrijgezel

(Novum) - Antje Monteiro is na acht jaar weer vrijgezel. De 43-jarige musicalster maakte maandag via haar website bekend dat haar relatie met Marc voorbij is. De reden van de breuk is niet bekendgemaakt.

Monteiro bekent dat ze veel moeite heeft gehad met het einde van de relatie. "Toen de grote break-up dan toch echt realiteit bleek, heb ik mijzelf een paar weken opgesloten in mijn huis met zakken chips (uiteraard de Dorito blauw), liters chocolade-ijs, flessen witte wijn en de dvd-box van Sex and the City."

Toch besefte ze op een gegeven moment dat ze 'genoeg zelfmedelijden' had gehad. "Drie kilo zwaarder door de vreetbuien en vijf kilo lichter van al het vocht dat ik eruit heb gehuild, stond ik op een dag op, stapte onder de douche en spoelde het verdriet van mij af."

Inmiddels is de zangeres, die een dochter heeft uit een eerdere relatie, gewend aan haar status als vrijgezel. "Je kunt er niets aan doen wat je overkomt maar je bepaalt wel zelf hoe je er mee omgaat", stelt Monteiro. "Wegkwijnen en zielig zijn is nu eenmaal not my style. Dus... vrijgezel Nederland here I come!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren