logo songteksten.net

Cher nauw betrokken bij eigen musical

(Novum) - Cher is druk bezig met de musical over haar leven. Het project werd twee jaar geleden al aangekondigd, maar het levensverhaal van de zangeres is nog steeds niet op Broadway te vinden. "Het is een erg langzaam proces, ik hoop dat het lukt", twitterde Cher maandag.

"Producenten werken aan een musical over mijn leven met mijn muziek", legde de 66-jarige zangeres uit aan haar fans. Cher is nauw betrokken bij het script. "Want ik was er zelf bij en ken verhalen die niemand anders kent."

De nog titelloze musical krijgt wel meer vorm. Volgens Cher bestaat de voorstelling uit drie delen. Het eerste deel gaat over haar ontmoeting en succes met Sonny Bono, het tweede over de breuk van Sonny en haar comeback met het album Believe. Het laatste deel draait om haar 26e studioplaat en een nieuwe wereldtournee waar Cher momenteel mee bezig is.

Wie in de musical moeten spelen, is nog niet bekend. Mogelijk staat Cher zelf op de planken als 'oude Cher', grapt de zangeres. "Ze is heel wijs en geeft de jongere versies mee zich geen zorgen over de toekomst te maken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren