logo songteksten.net

Selena Gomez gaat weer terug de studio's in

(Novum) - Selena Gomez wil een nieuw album opnemen. "Het is het eerste jaar dat ik geen muziek heb gemaakt", liet de 19-jarige zangeres en actrice weten aan de entertainmentzender E! Gomez riep begin dit haar nog dat ze haar muzikale carrière op een laag pitje ging zetten, omdat ze zich wil richtten op films en acteren.

"Ik mis het erg", verdedigt Gomez zich. De oprichtster van de band Selena Gomez & the Scene oprichtte wil een vierde album opnemen en daarna gaan toeren. "Ik denk dat dit het beste album wordt voor mij persoonlijk", deed het liefje van Justin Bieber uit de doeken. "Ik wil schrijven over dingen waar ik me nog nooit eerder over heb uitgelaten."

De brunette wil met haar nieuwe album een verhaal vertellen. "Ik heb daar nooit de tijd voor gehad. Ik wil dat mensen zich kunnen identificeren met mijn liedjes." Selena Gomez & the Scene is onder meer bekend van nummers als Love You Like a Love Song en Who Says.

Gomez was dit jaar druk met de opnames van de films Hotel Transylvania, Spring Breakers en Getaway, die in december en volgend jaar uitkomen. Gomez speelde eerder in films als Monte Carlo en Another Cinderella Story.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren