logo songteksten.net

Advocaten willen half miljoen van Courtney Love

(Novum) - Courtney Love wordt door haar voormalige advocaten voor de rechter gesleept. De 47-jarige zangeres zou haar rekeningen niet hebben betaald en moet als het aan de raadslieden ligt ruim 460 duizend dollar ophoesten.

Het advocatenkantoor van Keith Fink werkte van januari tot en met oktober 2009 voor Love. In die tijd zou ze een schuld van meer dan een half miljoen dollar hebben opgebouwd.

De manager van de zangeres zou hebben beloofd de nota te betalen, stelt Fink in zijn aanklacht. "We zijn gewoon niet betaald voor diensten die we hebben geleverd", zegt de advocaat tegen muziekblad Rolling Stone. "Uiteindelijk werd ik moe van de beloften van Courtneys manager dat we het geld zouden krijgen. Daarom heb ik deze aanklacht ingediend."

Het is niet voor het eerst dat de weduwe van Kurt Cobain wordt aangeklaagd. Love werd in het verleden onder meer voor de rechter gesleept omdat ze haar dienstmeisjes niet zou hebben betaald. Ook ruziede ze met advocaten die haar bijstonden in een zaak rond de nalatenschap rond Cobain.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren