logo songteksten.net

Adam Levine laat zich slaan voor nieuwe clip

(Novum) - Maroon 5-frontman Adam Levine heeft zich door een bokser onder handen laten nemen voor de nieuwe muziekvideo van de band. In de clip bij het nummer One More Night deelt de zanger de ring met een bokser.

Levine nam voor de video een aantal bokslessen en liep daarin naast wat blauwe plekken ook gekneusde ribben op. De 33-jarige zanger liet zich bewust slaan zodat hij zich goed kon inleven. "Je leert hoe je geslagen wordt. De volgende keer val je niet meteen en wordt het telkens makkelijker om te reageren, maar het is niet leuk."

Levine noemt zichzelf een watje. "Het was voor mij erger dan voor iemand die stoer is", zegt de frontman tegen muziekzender MTV. "Au man, riep ik meteen."

Het boksen in de clip is een metafoor voor een relatie. "Soms gaat het niet goed tussen twee mensen en voelt het als een strijd", legt Levine uit, wiens relatie met Anne Vyalitsyna in april na twee jaar op de klippen liep. Maroon 5 scoorde in Nederland onder meer hits met This Love, She Will Be Loved en Moves Like Jagger.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren