logo songteksten.net

Conrad Murray heeft spijt dat hij niet getuigde

(Novum) - Conrad Murray heeft spijt dat hij geen plaats heeft genomen in de getuigenbank tijdens zijn eigen proces. De voormalige lijfarts van Michael Jackson vindt achteraf gezien dat hij zichzelf had moeten verdedigen, onthult een van zijn advocaten aan Reuters.

Op aanraden van zijn belangrijkste advocaat, Ed Chernoff, besloot Murray niet te getuigen. "Murray realiseert zich nu dat hij dat wel had moeten doen", zegt raadsman J. Michael Flanagan, die het niet eens was met het advies van Chernoff.

"Hij zegt nu dat niet getuigen zijn grootste fout is geweest in de rechtszaak", aldus Flanagan, die maandag een bezoek bracht aan Murray. "Er zaten zo veel gaten in de zaak die alleen gevuld konden worden door dokter Murray."

Volgens Flanagan gaat het naar omstandigheden goed met de dokter, die vorig jaar werd veroordeeld tot vier jaar cel vanwege zijn rol bij de dood van de King of Pop. "Hij past zich redelijk aan voor iemand die in de gevangenis zit, maar eigenlijk onschuldig is."

De 59-jarige Murray zou in juni 2009 de overdosis propofol die Jackson doodde hebben toegediend. Hij blijft echter volhouden dat de zanger zelf de fatale dosis innam.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren