logo songteksten.net

Ben Saunders mag naam vriendin Keet! niet tatoeëren

(Novum) - Keet! wil niet dat haar vriend Ben Saunders haar naam op zijn lichaam laat tatoeëren. "Ik wil niet dat hij mijn naam toevoegt aan de tientallen tatoeages op zijn lijf", zegt de 25-jarige zangeres tegen De Telegraaf.

Saunders heeft in zijn nek de lippen van een ex staan, en op zijn hoofd de naam van Soraya, met wie hij voor zijn huwelijksdag in januari de verloving verbrak. Toch heeft Keet!, die eigenlijk Yvonne Coldeweijer heet, niet de behoefte om op zijn lichaam te prijken. "Ik wil in zijn hoofd wonen. Dat is bijzonder, ik wil dat speciale plekje."

De 28-jarige zanger viel enkele maanden geleden voor Keet! toen hij en zijn dochter Stacey haar ontmoetten tijdens een sinterklaasfeest. "Staceys mond viel open van aanbidding. En die van mij eigenlijk ook", vertelt Ben. "Ik was op slag verliefd, terwijl ik dat helemaal niet wilde. Toen het huwelijk met Soraya afketste, had ik me juist voorgenomen voorlopig geen relatie aan te gaan. Vergeefse moeite."

Saunders denkt niet dat hij ooit met zijn nieuwe liefde wil trouwen. "Voor mij is dat niet zo nodig. Keet!, ik denk niet dat ik je ooit ten huwelijk vraag. Dat moet jij doen. Net zoals je het initiatief nam voor onze eerste zoen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren