logo songteksten.net

Sterretje verbrak contact met nichtje Paay voor ex

(Novum) - Sterretje heeft er alles aan gedaan om zijn relatie met Mandy te laten slagen. Zo verbrak hij het contact met Roxy Paay voor zijn vriendin, met wie de relatie onlangs toch op de klippen liep. "Ik wilde Mandy niet jaloers maken", zegt de Oh Oh Cherso-ster tegen De Telegraaf.

Omdat het gerucht ging dat hij en het nichtje van Patricia Paay een relatie hadden, kapte hij het contact af. "We hebben elkaar ontmoet op een feestje en na een gezellige avond nummers uitgewisseld. We hebben nog wel eens wat gedronken samen, maar meer niet."

Sterretje ontmoette Mandy via het programma In Love With Sterretje. Tot de uitzending van de finale, mochten de twee elkaar van de programmamakers twee maanden niet zien. Volgens Mandy was dat de reden de breuk, maar Sterretje ziet het anders. "Met Mandy is het niets geworden omdat de spanning weg was."

Op liefdesgebied is Sterretje, die eigenlijk Tony Wyczynski heet, van plan een stap terug te nemen. "Ik wil het wat vrouwen betreft even rustig aan doen en mij volledig storten op mijn werk", zegt de realityster, die werkt als dj. " Hoewel ik natuurlijk wel een man blijf."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren