logo songteksten.net

Kim Feenstra in huwelijksbootje gestapt

(Novum) - Kim Feenstra is in het huwelijksbootje gestapt met Michael Mendoza. Het model en de dj beloofden elkaar woensdag eeuwige trouw.

De ceremonie vond plaats in De Duif, een kerk aan de Amsterdamse Prinsengracht. "Het moment dat ik de kerk binnenliep en hem zag moest ik wel huilen", zegt de gelukkige bruid woensdag in RTL Boulevard. Het model vertelt dat zij dankzij haar kersverse echtgenoot een ander mens is geworden. "Volgens mij ben ik wel aardig getemd, ja."

Ook Mendoza kon het bijna niet droog houden tijdens de ceremonie. "Ik had het op bepaalde momenten wel heel erg moeilijk", zegt hij. De dj kan zijn geluk niet op. "Wat een goede beslissing om van deze vrouw mijn vrouw te maken."

Familie, vrienden en kennissen zagen Feenstra haar jawoord geven in een trouwjurk ontworpen door de Nederlandse couturier Monique Collignon. Ook een groot aantal BN'ers waren aanwezig op de speciale dag, die het thema 'James Bond' droeg.

Een baby lijkt er voorlopig nog niet in te zitten voor het echtpaar. Na de huwelijksreis gaat Feenstra weer aan de slag als model.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren