logo songteksten.net

Maik de Boer doet alles om sexy te zijn

(Novum) - Maik de Boer doet alles om er sexy uit te zien. "Vijf dagen per week naar de sportschool, gezond eten, niet roken, niet drinken, geen drugs", somt de stylist op voor de camera van Novum Nieuws.

De Boer zegt 'heel tevreden' te zijn over zijn eigen lijf. "Ik kijk de laatste tijd wat vaker naar leeftijdsgenoten van 51 en niet naar die 18-jarigen", legt hij uit. "En dan kom ik er elke keer achter dat ik er best heel goed uitzie."

De eventuele partner van de stylist moet zich vooral niet te 'voorspelbaar' kleden. "Mensen denken altijd: dan moet ik een decolleté, als man ook. Dat vind ik niet sexy. Ik houd eigenlijk wel van een man in pak. Dat er nog wat te raden valt."

Ook is De Boer niet afgezaagd wat betreft zijn favoriete lichaamsdeel. "Het zou natuurlijk te makkelijk te zijn om billen te zeggen. Maar ik vind handen heel belangrijk. Ogen ook: de spiegel van de ziel", zegt hij.

Volgens de stylist is 'grooming' echter het allerbelangrijkst. "Ik moest laatst vreselijk lachen om een vriendin van mij. Ze zat met een kale man te praten en zei: al het haar dat jij hebt, heb je in je neus en oren gestopt, hè? En dat was ook zo. Dus gewoon een man die lekker verzorgd is, daar word ik wel wakker van."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren